Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik gibi faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sahaında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son gömlek kritik bir öneme sahiptir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yönlü fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut özge bir Yangın Kapısı ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page